Kariera v našem podjetju

Vas zanima delo v našem podjetju?

Vabimo vas, da se nam predstavite.

V našo sredino vabimo obetavne posameznike, ki v Mercator IP, d.o.o., prepoznate priložnost za nadaljnji razvoj karierne poti. V primeru objavljenega prostega delovnega mesta nam pošljite vlogo za zaposlitev, vanjo zapišite, na katero delovno mesto se prijavljate, pri čemer ne pozabite pripeti svojega življenjepisa oziroma CV-ja. V kolikor posameznik ustreza razpisanemu delovnemu mestu, ga povabimo na osebni pogovor, kjer se bolje seznanimo z željami in pričakovanji ter možnostmi sodelovanja. To je hkrati odlična priložnost za kandidata, da nas vpraša vse, kar ga v zvezi z bodočim delovnim mestom zanima.

Niste našli prostega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim znanjem, željam in pričakovanjem?

Svojo ponudbo nam lahko pošljete tudi v primeru, če trenutno nimamo razpisanih delovnih mest, ki bi ustrezala vašemu profilu. V prijavi zapišite, katero področje dela vas posebej zanima. Preverili bomo, ali obstaja možnost sodelovanja in vam odgovorili. Če se bo pojavila potreba po zaposlitvi posameznika vašega profila, vas bomo povabili k sodelovanju pri nadaljnjih korakih izbora kandidatov.

Kaj vam lahko ponudimo?

Za naše zaposlene ohranjamo in razvijamo dobre prakse na vseh področjih delovanja. V našem podjetju boste našli priložnost zase vsi, ki:

  • vam je blizu pojem družbene odgovornosti,
  • ste praktični in iznajdljivi,
  • dobro opažate tržne priložnosti in znate predlagati možne izboljšave
  • ste odgovorni in imate skrben odnos do dela ter
  • radi sodelujete z različnimi ljudmi.

V našem podjetju vam ponujamo raznolike karierne možnosti, od operativnih del na različnih delovnih področjih, pa vse do zahtevnih strokovnih in vodstvenih del. Mnogo področij dela je primernih tudi za posameznike s priznano kategorijo invalidnosti.

Informacije o zaposlitvi, študentsko delo, dijaška praksa