Dvorec Trebnik prejemnik prestižnega priznanja QUDAL – QUality meDAL Slovenia (interna novica)

02.08.2016

​Raziskava QUDAL – Quality Medal, ki jo je junija letos v Sloveniji opravila mednarodna organizacija Icertias iz Züricha, je pokazala, da Slovenci z vidika kakovosti pri nakupu trdega mila za roke, najvišjo kakovost pripisujejo milu Dvorec Trebnik.

Državljanom Slovenije so v raziskavi QUDAL – Quality Medal zastavili vprašanje: „Navedite ime proizvajalca oziroma ponudnika TRDEGA (ČVRSTEGA) MILA ZA ROKE, ki po Vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju Vaših bližnjih ponuja absolutno najvišjo kakovost na slovenskem tržišču.“ Slovenski potrošniki so ocenili trdo milo znamke Dvorec Trebnik kot št.1 v kakovosti v neodvisni raziskavi trga QUDAL – QUality meDAL General III 2016/2017.

Raziskava je bila izvajana junija 2016 v Sloveniji, na vzorcu 1200 anketirancev – slovenskih potrošnikov, na podlagi spletne ankete s pomočjo CAWI- DEEPMA metodologije in odprtih vprašanjih, kjer odgovori anketirancem niso podani vnaprej.

Slednje zagotavlja, da izpraševanci sami podajo odgovore na zastavljena vprašanja, s čimer je zagotovljena največja možna stopnja kredibilnosti in relevantnosti podanih odgovorov.

Konkretno, anketirani slovenski potrošniki so v polje za vnos odgovora največkrat vnesli odgovor Trebnik na zastavljeno vprašanje.

Dvorec Trebnik trda mila za roke imajo pravico uporabljati prestižno zlato odličje QUDAL – QUality meDAL z največjim možnim številom pet zvezdic za kakovost in status Št. 1 v kakovosti za obdobje 2016/2017 v Sloveniji.

Medalja QUDAL – Quality Medal je na osnovi mnenj potrošnikov močna oznaka tistih subjektov, izdelkov in storitev na lokalnem trgu, za katere so potrošniki ocenili, da ponujajo najvišjo raven kakovosti, temelji pa na znanstveno podprtih

Za certifikacijskim projektom QUDAL stoji mednarodna organizacija Icertias s sedežem v Zürichu, ki je na certifikacijskem trgu že prepoznavna tako med potrošniki kot med podjetji v več kot 40 državah na petih celinah, tudi s programoma Best Buy Award in Customers' Friend.

Še posebej smo ponosni zato, ker ste priznanje za kakovost podelili vi, dragi kupci.

 

Hvala za zaupanje!