Tri nagrade za kakovost za namaze Danilo&Marija

02.08.2016

Bakalar in Tatarski biftek sta na prodajnih policah od decembra 2015, Tunin namaz pa od letošnje spomladi. Na ocenjevanju AGRA 2016 je izdelek Bakalar – morske sanje prejel zlato medalja, Tunin namaz Danilo&Marija– modro do´žvetje je prejemnik srebrne medalje ter Tatarski biftek –resna delikatesa bronaste medalje.

Glavne sestavine za tatarski biftek izvirajo iz Slovenije, sestavine za okusen bakalar pa pridejo  iz Norveške. Poleg izredno kakovostnih sestavin, ki jih vsebujejo izdelki Danilo&Marija, je njihova velika odlika v tem, da so ročno izdelani in tudi ročno polnjeni.

Zasluge za številne nagrade imajo poleg  Danila in  Marije, ki vodita obrata, tudi številni zaposleni, ki cenijo čas in kakovost in na ta način prispevajo k odličnosti izdelkov.

Vsi trije izdelki pod sicer zelo mlado blagovno znamko Danilo&Marija so že prodajni hit, snovalci izjemno okusnih namazov pa so zelo veseli, da so ravno ti trije izdelki že dobili medalje. Te so za njih velika spodbuda za še boljše izdelke, ki bodo nastajali pod budnim očesom Danila&Marije. Medalje so njihov ponos in bodo krasile njihove izdelke in kupce privabljale z jamstvom visoke priznane kakovosti, ki so jim jo podelili strokovnjaki.